Boeketten

Zoals al gezegd maken wij allerlei soorten boeketten. Groot of klein… maakt niet uit. Wij maken sprankelende boeketten met gedurfde kleurcombinaties, maar ook met ton- sur-ton harmonieën. Voor een boeket met (gemengde) seizoen bloemen of enkel romantische rozen of een bosje met die heerlijk ruikende lathyrus, bent u bij ons op het goede adres. Alles is mogelijk. En alles is vers! Dat spreekt van zelf.

Al het bloemwerk kan geheel naar persoonlijke smaak en wens gemaakt worden. Verder is het bij ons mogelijk om bloemen per tak te kopen.

Bloemstukken

Er kunnen speciale gelegenheden zijn, maar ook spontane opwellingen om een bloemstuk te laten maken, zoals verjaardagen, jubilea, Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, de geboorte van een kind, eindexamens, afstuderen, trouwdag, opening zaak of winkel of gewoon om iemand te bedanken voor ... en nog veel meer gelegenheden om op te noemen.

Ook een door u meegebrachte vaas of schaal kunnen we voor een dergelijke gelegenheid opmaken.

Zeer geliefd zijn onze 'Boskaboutertjes'. Dit zijn kleine tafelversierinkjes, geschikt voor de kleine plekjes en voor een klein prijsje.

En de 'Bloementaartjes'. Dit zijn bloemstukken opgemaakt op een ronde oase.

Bruidswerk

De trouwdag is een van de belangrijkste dagen van het leven. Wij helpen graag met het samenstellen van een bruidsboeket, dat helemaal op jullie persoonlijk toegesneden is, klassiek of modern, rustig of gedurfd, wat je maar wilt.

Bij bruidswerk kan gedacht worden aan:

 • Het Bruidsboeket
 • De Corsages
 • De Autoversiering (of andere vervoersmiddelen)
 • Decoraties voor de pols, enkel , kleding en/of en in het haar.
 • Verder kunnen wij ook de trouw-, receptie- of feest-locatie aankleden. Het makkelijkst is dit te bespreken in de kiosk, waar we ook voorbeelden bij de hand hebben. Voor informatie of een afspraak bel: 070- 3253262.

 • Het Bruidsboeket

Rouwwerk

Als er een dierbare overlijdt in de familie, vrienden- of kennissenkring, wil een ieder het liefst afscheid nemen op een manier die past bij deze persoon. Hield hij/zij bijvoorbeeld van witte rozen, veldbloemen , lelies etc.

Wij maken graag een persoonlijk rouwstuk. Indien gewenst, kan bijvoorbeeld een lievelingsvoorwerp in het rouwstuk worden verwerkt.

Alle wensen over vorm, kleur, bloemen, linten -met of zonder tekst- zijn bij ons bespreekbaar. Een fotoboek met voorbeelden is aanwezig. Verder zorgen wij ervoor dat het bloemwerk op de juiste dag en locatie wordt afgeleverd.

We hopen dat we daarmee een kleine zorg uit handen kunnen nemen.

Opmaak Eigen Vaas

Soms vraagt een specifieke vaas om een bijzondere opmaak. Neem gerust de vaas mee! Wij gaan graag - in overleg- die uitdaging aan.

Bedrijfs- en particuliere abonnementenWij willen u attent maken op onze verschillende soorten abonnementen:

 • Zo kunnen wij elke week verse bloemen leveren voor balie, receptie, bureau van kantoor, restaurant, verzorging- en verpleegtehuizen of de kerk.
 • Maar denk bijvoorbeeld ook eens aan prima bloemenmomenten zoals bij de verkoop van een auto, het afsluiten van een hypotheek, of bij gelegenheden zoals verjaardagen, afscheidsrecepties en jubilea van medewerkers.
 • En voor particulieren:
  bijvoorbeeld een abonnement voor je ouders, die wekelijks of 2- wekelijks (als verjaardagscadeau of gewoon omdat het leuk is) een gezellig boeketje ontvangen.

Kerst- en Paas versieringen

Voor ons begint de Kerst al met het maken van adventskransen eind november, waarna we doorgaan met het opmaken en versieren van kerstboompjes voor de kant en klare verkoop. Wij maken kerststukken en boeketten in alle soorten en maten. Ook specifieke wensen zijn bespreekbaar, zoals deurdecoraties. Met Pasen zijn er vanzelfsprekend Paastakken en paasstukken.

Buitenplanten

Bij de groothandel ben ik, naast de inkoop van seizoen planten, eigenlijk altijd op zoek naar de meer bijzondere en aparte (vaste) planten, waardoor er (bijna) altijd wel weer iets aparts in het zomerplantenassortiment zit.